ΛΕΒΗΤΕΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ NUOVA VALMAGGI

levites-pellet-nuova-valmaggi-1Η NUOVA VALMAGGI κατασκευάζει λέβητες καύσης βιομάζας για οικιακή και επαγγελματική κυρίως χρήση. Με ισχείς που κυμαίνονται από 25kW -5,500 kW, μπορούν να καλύψουν κάθε είδους απαίτηση σε ζεστό νερό θέρμανσης ή χρήσης.


Οι λέβητες έχουν την δυνατότητα να καίνε σχεδόν όλα τα στερεά καύσιμα, όπως ξύλα, πριονίδι, pellet, κουκούτσια,πυρήνα, καλαμπόκι κ.ά.

          

Η φιλοσοφία κατασκευής τους είναι για βιομηχανική χρήση και ως εκ τούτου χρησιμοποιούνται στην κατασκευή τους υλικά υψηλής ποιότητος και έχουν σχεδιασμό που ανταποκρίνεται σε όλα τα διεθνή στάνταρς.

Διαθέτουν πλούσιο θάλαμο καύσης επενδεδυμένο με υψηλής ποιότητας πυρίμαχα υλικά, που επιτρέπουν θερμοκρασίες καύσης της τάξης των 1000-1200°C, με αποτέλεσμα την εκπομπή ελάχιστων ρύπων και την δημιουργία πολύ μικρών ποσοτήτων καταλοίπων καύσης (στάχτη).
levites-pellet-nuova-valmaggi-2

Χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας χάλυβες ενώ οι συγκολλήσεις ελέγχονται με ακτίνες-Χ σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

Οι πόρτες είναι σχεδιασμένες για εύκολο άνοιγμα και πρόσβαση για καθαρισμό και συντήρηση. Διαθέτουν επίσης προηγμένα συστήματα πυροπροστασίας.

Με μέσο όρο 100 τεμ. λεβήτων άνω του 1 MCAL εγκαθίστανται ετησίως στην Ιταλία και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

Η εταιρεία κατασκευάζει ακόμη και λέβητες ατμού υψηλών πιέσεων.

  

LEVITES-VIOMAZAS-NUOVA-VALMAGGI

ΦΥΛΛΑΔΙΟ CT-S

 

LEVITES-VIOMAZAS-NUOVA-VALMAGGI

ΦΥΛΛΑΔΙΟ CT-SC