ΛΕΒΗΤΕΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ HELIOS

Η εταιρεία HELIOS Technologie ,ιδρύθηκε πρίν από 30 χρόνια, και κύριος σκοπός της είναι η κατασκευή υψηλής απόδοσης μηχανημάτων καύσης ανανεώσιμων πηγών , για χρήση σε εφαρμογές θέρμανσης. Η εταιρεία κατασκευάζει τζάκια, σόμπες και λέβητες. Η HELIOS διαθέτει τρείς σειρές προϊόντων, ΞΥΛΟΥ- που περιλαμβάνει τζάκια και λέβητες -PELLET που περιλαμβάνει τζάκια ,λέβητες και σόμπες , και ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΚΑΥΣΗΣ- που περιλαμβάνει μονάδες που μπορούν να κάψουν διάφορα καύσιμα όπως pellet,πριονίδι,καλαμπόκι, βιομάζα.

Η εταιρεία έχει επενδύσει αρκετά στην ποιότητα των προϊόντων της, με αποτέλεσμα να κατατάσεται μεταξύ των καλυτέρων στην Ιταλική αγορά. Τα προϊόντα της είναι υψηλής ποιότητας, διαθέτουν καινοτόμες τεχνολογίες, και προσφέρουν πολύ υψηλές αποδόσεις. Όλα τα προϊόντα HELIOS είναι πιστοποιημένα από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς πιστοποίησης.

Οι ελεγκτές"Smart System" της HELIOS είναι σχεδιασμένοι και προγραμματισμένοι για τέλειο έλεγχο των συσκευών που είναι εγκατεστημένοι, εξασφαλίζοντας ασφαλή λειτουργία και υψηλές αποδόσεις.

levites-pellet-helios-1
Η HELIOS έχει σχεδιάσει ένα μοναδικό σύστημα καύσης που επιτρέπει στο χρήστη την τοποθέτηση μεγάλων ξύλων στη βάση και μικρότερων στην κορυφή επιτρέποντας στη φλόγα να φτάσει γρηγορότερα στόν εναλλάκτη και να αποδόσει πολύ γρήγορα ζεστό νερό χρήσης ή θέρμανση.

Η HELIOS σχεδίασε επίσης ένα μεταλικό "υποδοχέα" καυσίμου που ξεχωρίζει μέσα στο θάλαμο καύσης των προϊόντων της. Είναι σχεδιασμένος να βελτιστοποιεί την καύση και να αυξάνει την απόδοση της συσκευής.

levites-pellet-helios-2
Τό σύστημα HELIOS "Plus" μπορεί να προστεθεί στά τζάκια και να τα μετατρέψει σε λέβητες ζεστού νερού, για σύνδεση με το σύστημα θέρμανσης. Όλα τά μέρη του έχουν επιλεγεί για την αξιοπιστία και την ασφάλεια που παρέχουν.

levites-pellet-helios-3

levitas-viomazas-helios

ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

pdf-icon

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ